De Premium du Lavedan in de Hautes Pyrénées

Op zoek naar een luxe vakantie aan de voet van de bergen? U vindt wat u zoekt op onze camping Le Lavedan in de Hautes-Pyrénées, in onze premium zone! In uw eersteklas stacaravan met privé spa, airconditioning, conciërgeservice en recreatieruimte zal het u aan niets ontbreken, voor een droomvakantie met het hele gezin! Le Premium du Lavedan is geopend van 21/06/2024 tot 16/09/2024.

Ontdek de plattegrond van deze oase van rust en zijn ligging ten opzichte van Camping Le Lavedan.

Visuel Premium

Het eerste wat opvalt aan onze Premium zone is de rust die er heerst. Deze ruimte bevindt zich in een bijgebouw van de camping en is een toevluchtsoord voor natuur en ontspanning. Je zult de sereniteit van het gebied waarderen, met de bergen die uitkijken over de stacaravans en de parkeerplaats aan de rand, waardoor de opritten veilig zijn en motorlawaai wordt vermeden.

Ontdek de eersteklas stacaravans op onze 4-sterrencamping.

Het is niet omdat je op een camping bent dat je niet kunt genieten van een eersteklas accommodatie! In onze prestige stacaravans in de Hautes-Pyrénées staat je verblijf in het teken van comfort. Met twee of drie slaapkamers, onze premium cottages zijn volledig uitgerust om u te laten genieten van een verblijf synoniem voor comfort en rust.

Ontdek de eersteklas staanplaatsen op onze camping in de Hautes-Pyrénées

En als je liever kampeert met je tent, caravan of camper, zullen onze ruime (minimaal 150 m²) en rustige premium kampeerplaatsen je zeker bevallen. De privé sanitaire voorzieningen op elke kampeerplaats maken je verblijf zo comfortabel mogelijk.

 
 
Nieuws
TOUR DE FRANCE 2024

Tour de France-fietsers en de Caravan verblijven zaterdag 13 juli 2024 nabij de Camping!

Onze beschikbaarheid voor de Tour de France periode!!!

Voor meer informatie kunt u dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur contact met ons opnemen!

Camping du LAVEDAN en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Domaine de la Tour en Occitanie Camping l'Arriou en Occitanie
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping Yelloh Village Occitanie Camping anwb Hautes-Pyrénées Atamonta Camping Relais motards Campings de luxe, le Lavedan dans les Hautes-Pyrénées Campings avec parc aquatique, le Lavedan dans les Hautes-Pyrénées