Fietsers

Speciaal voor fietsliefhebbers hebben wij een pakket samengesteld: LES PYRÉNÉES À VÉLO kunt u de hoogste toppen van de Pyreneeën beklimmen.

Ze zijn allemaal beroemd om de vele passages van de Tour de France, u beklimt de onvermijdelijke COL DU TOURMALET (of LUZ-ARDIDEN als de Tourmalet gesloten is) en de onafscheidelijke COLS DU SOULOR EN D'AUBISQUE. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om de HAUTACAM en andere passen te beklimmen.

Wij beschikken over een beveiligde ruimte om uw fietsen te stallen op onze camping in de Hautes Pyrénées. Aan het eind van elke etappe kunt u genieten van ons verwarmde en overdekte zwembad, onze jacuzzi en onze hydromassagestralen. Sommige wandelingen en bezoeken worden ook voorgesteld voor u en uw metgezellen.

Het principe is eenvoudig: wij ontvangen u met uw club of met vrienden, en wij zorgen voor alles!.

Dit pakket is geldig van april tot juni en in september (afhankelijk van de bereikbaarheid van de bergtoppen).

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Les Pyrénées à vélo

 
 
Camping du LAVEDAN en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Domaine de la Tour en Occitanie Camping l'Arriou en Occitanie
Onze partners
Tourmalet expérience Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping Yelloh Village Occitanie Camping anwb Hautes-Pyrénées Atamonta Camping Relais motards Campings de luxe, le Lavedan dans les Hautes-Pyrénées Campings avec parc aquatique, le Lavedan dans les Hautes-Pyrénées