Yelloh Village

Wij zijn er trots op om ons aan te sluiten bij het Yelloh-netwerk! Village. Deze commerciële keten, die bekend staat om zijn topcampings, zal ons toelaten om u nog meer diensten aan te bieden tijdens uw verblijf.

4 punten worden gemarkeerd door dit netwerk en komen ALLE overeen met ons:

- DE SENSE VAN WELCOME: Zoals we al bijna 40 jaar doen, zullen we u welkom heten in het hart van de Gavarnie valleien. U zult zich hier thuis voelen, thuis!

- HET VERWIJZING VAN DE COMMITMENT: Wij streven ernaar uw verblijf zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen voor uw welzijn, wij luisteren altijd naar u en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Dankzij onze professionaliteit en onze nabijheid tot de klant kunt u een droomvakantie doorbrengen.

- DE SENSE VAN NATURE EN AUTHENTICS: Wij delen met u onze kennis van ons erfgoed, onze gebruiken, en wij begeleiden u de mooiste Pyreneeënlandschappen (Gavarnie, Cauterets - Pont d' Espagne, Pic du Midi...). Onze bewaard gebleven omgeving en rijk aan ontdekkingen zullen u fascineren.

- DE ZOUDER VAN HET BESTIVAL: Onze prachtige regio, het zuidwesten, staat bekend om deze dorpsfeesten, meridianen en anderen. Op de Camping du Lavedan leert u dat een gezinsvriendelijke camping ook een plek kan zijn voor een groot feest, met een geweldige sfeer tijdens onze geanimeerde maaltijden.

 
 
Nieuws
RESERVERINGEN 2018

Wat meer geduld...
Vanaf november 2nd, 2017, u kunt uw vakantie!
-10% op uw verblijf, voor elke reservering gemaakt vóór 31/12/2017

Camping du LAVEDAN en Hautes-Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Domaine de la Tour en Occitanie Camping l'Arriou en Occitanie
Onze partners
Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie Camping qualité Camping Yelloh Village Occitanie Camping anwb Hautes-Pyrénées